تاریخ انتشار : 8 آذر 1396 16:43

برگزاری کارگاه آموزشی شیوه نگارش مقاله علمی

برگزاری کارگاه آموزشی

برگزاری کارگاه آموزشی شیوه نگارش مقاله علمی

کارگاه آموزشی شیوه نگارش مقاله علمی صبح امروز (چهارشنبه 96/9/8) با حضور پژوهشگران، اساتید و دانشجویان به همت دانشکده صدا و سیما - قم ، در سالن همایش های این دانشکده برگزار شد.

دکتر علیرضا پویا مدرس این دوره، با بیان این که مقاله ها بهتر و بیشتر از سایر نوشته های علمی می توانند به طرح مباحث علمی پرداخته و این مباحث را گسترش دهند، افزود:

در مقالات علمی با توجه به وجود روش های مختلف، باید روشی انتخاب شود که براحتی بتواند موضوع را پوشش و مورد بررسی قرار دهد که البته یک محقق مسلمان باید اندیشه ها و پارادایم های اسلامی را نیز در نشر تفکرات خود در نظر داشته باشد.

وی در ادامه به شرایط نوشتن یک مقاله علمی صحیح و موثر پرداخت و اجزای آن را برای ارائه در مجلات و نشریات علمی به تفصیل مورد بحث قرار داد.

گفتنی است در ابتدای این کارگاه علمی، دکتر عیسی زارعی مدیر پژوهش دانشکده صداوسیما- قم هدف از برگزاری چنین کارگاه هایی را افزایش سطح علمی اساتید و دانشجویان عنوان کرده و در بخش پایانی کارگاه نیز در خصوص فرایند انتشار مقاله و انتخاب نشریه علمی مناسب برای ارسال مقالات علمی، توضیحاتی ارائه کرد.

ثبت شده توسط : مدیر سایت

تصویر امنیتی :