تاریخ انتشار : 31 مرداد 1396 10:23

نشست معاون محترم پژوهش ، برنامه ریزی ونظارت سازمان با مدیران دانشکده

نشست مشترک دکتر رضی معاون محترم پژوهش ، برنامه ریزی و نظارت سازمان و هیات همراه با رییس و مدیران دانشکده صدا و سیمای قم

معاون پژوهش، برنامه ریزی و نظارت سازمان صدا و سیما در دیدار با مدیران دانشکده دین و رسانه بر جایگاه کلیدی این دانشکده در تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص برای رسانه تراز نظام جمهوری اسلامی تأکید کرد.

دکتر رضی روز دوشنبه 30/5/96 در بازدید از دانشکده صدا و سیما ـ قم با نظر به آشنایی طولانی مدت خود با این دانشکده بر نقش و جایگاه ممتاز فارغ التحصیلان این دانشکده در تحول کیفی سازمان تأکید و خواستار اهتمام این دانشکده به پژوهشهای رسانه ای و تعامل گسترده با واحدهای پژوهش سازمان شدند. در ادامه این جلسه دکتر گودرزی، رئیس دانشکده صدا و سیما قم، گزارشی از روند جاری دانشکده ارائه نمودند و خواستار توجه ویژه سازمان به جذب فارغ­التحصیلان مستعد این دانشکده و تأمین تجهیزات آموزشی و فنی برای راه­اندازی ساختمان جدیدالتأسیس دانشکده دین و رسانه در قم شدند.

لازم به ذکر است ساختمان جدید دانشکده دین و رسانه از محل بودجه سفر مقام معظم رهبری (مدظله) به شهر مقدس قم تأمین و با 98 درصد پیشرفت، برای ترم مهرماه سال جاری مورد بهره­برداری قرار می گیرد.

ثبت شده توسط : مدیر سایت

تصویر امنیتی :