تاریخ انتشار : 10 تیر 1396 10:29

قابل توجه معرفي شدگان چند برابر ظرفيت

قابل توجه معرفي شدگان چند برابر ظرفيت رشته هاي نيمه متمركز كارشناسي ارشد سال 1396

اطلاعيه مهم شماره (1)

توجه:  شروع برگزاری مصاحبه ها از روز شنبه 17/04/1396 می باشد.

به اطلاع پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون کارشناسی ارشد دانشکده صدا و سیما ـ قم می رساند که جدول زمان
بندي مصاحبه معرفي شدگان چند برابر ظرفيت رشته هاي نيمه متمركز آزمون سراسري سال 1396 در رشته های تولید سیما، ادبیات نمایشی و علوم ارتباطات اجتماعی متعاقباً در همين سایت اعلام مي گردد.

بر همین اساس با توجه به برگزاری مصاحبه ها از روز شنبه مورخ 17/04/1396، لازم است داوطلبان معرفی شده متناسب با موارد زیر، مجموعه سوابق علمی، آموزشی و پژوهشی خود را پیشاپیش برای زمان مصاحبه آماده نمایند.

1.      مصاحبه علمی، هنری داوطلبان پذیرفته شده برای مصاحبه از هفته آینده بر اساس زمان­بندی اعلام خواهد گردید.

2.      کلیه متقاضیان لازم است پرینت کارنامه آزمون سراسری ارشد خود را در روز مصاحبه همراه داشته باشند.

3.      ضروری است تمامی داوطلبان حوزوی اصل مدرک سطح دو یا برگه ارزیابی دروس حوزوی خود را که حتما ممهور به مهر حوزه باشد، در روز مصاحبه همراه داشته باشند در غیر این صورت قبولی آنها کان لم یکن تلقی خواهد شد.

4.      داوطلبانی که دارای مدرک لیسانس از دانشگاه ها و موسسات حوزوی مورد تایید دانشکده می باشند، ضروری است در روز مصاحبه تصویرگواهی موقت یا مدرک کارشناسی خود را با ریز نمرات ممهور به مهر دانشگاه مربوطه را همراه خود داشته باشند.

5.      داوطلبان لازم است در روز مصاحبه مجموعه سوابق شغلی و حرفه ای، فعالیت های مربوط به حوزه تخصصی رشته پذیرفته شده، فعالیت های رسانه­ای، تجربیات، کتاب­ها، پژوهش ها، مقالات تالیفی، ترجمه، گردآوری، نقد و..... را با مستندات مربوطه همراه خود داشته باشند.

6.      مصاحبه شامل: میزان شناخت مباحث تخصصی رشته مربوطه، قدرت استدلال و تبیین، سوالات حوزوی در حد پایه 9(برای داوطلبان حوزوی) و سوابق تجربی و سایر قابلیت های لازم می باشد.

7.      لازم است تمامی داوطلبان پذیرفته شده در مرحله اول آزمون یک ساعت قبل از ساعت مقرر برای مصاحبه، جهت تکمیل فرم­­های مربوطه حضور داشته باشد.

8.      شرایط پذیرش دانشکده صدا و سیما ـ قم مواردی است که در زیر آمده است، بدیهی است دارا نبودن هرکدام از شرایط حتی در صورت حضور در مصاحبه و کسب نمره علمی، قبولی کان لم یکن تلقی خواهد شد.

شرایط عمومی:

1.        اعتقاد و التزام عملی به نظام مقدس جمهوری اسلامی

2.        تابعیت جمهوری اسلامی ایران

3. حداکثر سن 30 سال تمام برای متقاضیان دوره روزانه.(متولدین1/7/ 1366 به بعد؛  خدمت سربازی به این مدت افزوده می گردد. به استثنای داوطلبانی که کارمند رسمی سازمان صداوسیما بوده و حداقل 12 سال از خدمت آنها باقی مانده باشد) کارمندان رسمی سازمان صداو سیما زمان مراجعه برای مصاحبه حتما تصویر حکم کارگزینی به همراه داشته باشند. (برای متقاضیان نوبت دوم، محدودیت سنی وجود ندارد.)

4. داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت تحصیلی و « نداشتن غیبت از نظر نظام وظیفه»

شرایط اختصاصی:

1.      داشتن مدرک تحصیلی سطح 2 حوزه علمیه(اتمام پایه 9) یا کارشناسی مراکز مورد تایید حوزه علمیه قم (برای داوطلبان حوزوی و مدرک کارشناسی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای داوطلبان غیر حوزوی )

2.      سلامت کامل جسمی و روانی به تائید مرکز بهداشت سازمان صدا وسیما(برای داوطلبان روزانه)

3.      موفقیت در گزینش عقیدتی و علمی منطبق با سیاست­های سازمان صداو سیما(برای داوطلبان روزانه)

4.      پذیرفته شدگان نهایی دوره روزانه، نباید در استخدام رسمی، پیمانی، قراردادی و .... هیچ ارگان، نهاد یا اداره دیگری باشند و از قبل نیز تعهد خدمت نداشته باشند. (برای داوطلبان روزانه)

5.      هیچگونه امکان تامین خوابگاه و اسکان موقت در دانشکده برای پذیرفته شدگان نهایی وجود ندارد.

6.      همه داوطلبان پذیرفته شده باید تمامی واحدهای پیشنیاز اعلامی از سوی دانشکده را بگذرانند.

7.      پذیرفته شدگان نهایی دوره روزانه که صلاحیت های لازم را از مراکز گزینش و بهداشت سازمان کسب کرده اند، باید آمادگی حضور تمام وقت در طول دوره تحصیل در دانشکده را داشته باشند.

8.      امکان جذب و اشتغال پس از فارغ التحصیلی پذیرفته شدگان نهایی دوره روزانه، صرفاً در صورتی است که شرایط همکاری فارغ التحصیل برای سازمان محرز گردد.

9.      تاکید می­شود صرفاً پذیرفته­شدگان نهایی که پس از فارغ التحصیلی واجد شرایط همکاری در سازمان صدا و سیما بوده امکان جذب آنها در سازمانی وجود دارد و این عده از داوطلبان باید آمادگی خدمت در هر یک از مراکز صدا و سیما به تشخیص سازمان را در سراسر کشور داشته باشد.

10.  عدم مراجعه در تاریخ­های مقرر به منزله انصراف تلقی خواهد شد و به مراجعات بعد از آن ترتیب اثر داده نخواهد شد.

داوطلبان می بایست جهت انجام مراحل مصاحبه برابر جدول زمانبندی و با در دست داشتن مدارک مشروحه ذیل به آدرس قم : بلوار امین ـ دانشکده صدا و سیماـ قم مراجعه نمایند.

مدارک مورد نیاز:

1-    اصل و تصویر تمام صفحات شناسنامه

2-    اصل و تصویر کارت ملی

3-    1قطعه عکس 4*3 پشت نویسی شده ( کپی قابل قبول نیست)

4-    گواهی اشتغال به تحصیل جهت دانشجویان ترم آخر با قید معدل و تعداد واحدهای گذرانده شده

5-    اصل و تصویر مدرک تحصیلی سطح دو حوزوی یا مدرک کارشناسی

6-    اصل و تصویر کارت پایان خدمت و یا مدرکی که روشن کننده وضعیت نظام وظیفه داوطلب باشد.

7-    پرینت کارنامه آزمون سراسری ( از سایت سازمان سنجش قابل دریافت می باشد)

8-    داوطلبان در رشته های کارشناسی ارشد هنرهای نمایشی و علوم ارتباطات آثار پژوهشی و یا نمونه کارهای تولید شده خود را همراه داشته باشند.

معاونت آموزش و پژوهش دانشکده صدا و سیما ـ قم

ثبت شده توسط : مدیر سایت