کد خبر : 198614
تاریخ انتشار : 8 دی 1395 11:4

زمان بندی مصاحبه پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون اختصاصی

برنامه زمان بندی مصاحبه پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون اختصاصی كارشناسي ارشد سال 1395

اطلاعيه

به حول و قوه الهی و با استعانت از حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف نتایج مرحله اول آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد دانشکده صدا و سیما قم 1395 در رشته­های "مجموعه هنرهای رسانه ای(تولید سیما و ادبیات نمایشی)"و "علوم ارتباطات اجتماعی"، به شرح زیر اعلام می گردد.

تذکرات بسیار مهم:

) ضروری است متقاضیان به نکات زیر توجه نمایند(

1.     مصاحبه علمی، هنری داوطلبان پذیرفته شده برای مصاحبه در روزهای سه شنبه14/10/1395 تا چهارشنبه 15/10/1395بر اساس زمان­بندی زیر خواهد بود.

2.     ضروری است تمامی داوطلبان حوزوی اصل مدرک سطح دو یا برگه ارزیابی اتمام سطح دو دروس حوزوی خود را که حتما ممهور به مهر حوزه باشد، در روز مصاحبه همراه داشته باشند در غیر این صورت حتی در صورت قبولی، پذیرش آنها کان لم یکن تلقی خواهد شد.

3.     داوطلبان لازم است در روز مصاحبه مجموعه سوابق شغلی و حرفه ای، فعالیت های مربوط به حوزه تخصصی رشته پذیرفته شده، فعالیت های رسانه­ای، تجربیات، کتاب­ها، پژوهش ها، مقالات تالیفی، ترجمه، گردآوری، نقد و..... را با مستندات مربوطه همراه خود داشته باشند.

4.     مصاحبه شامل: میزان شناخت مباحث تخصصی رشته مربوطه، قدرت استدلال و تبیین، سوالات حوزوی در حد پایه 9(برای داوطلبان حوزوی) و سوابق تجربی و سایر قابلیت های لازم می باشد.

5.     لازم است تمامی داوطلبان پذیرفته شده در مرحله اول آزمون یک ساعت قبل از ساعت مقرر برای مصاحبه، جهت تکمیل فرم­­های مربوطه حضور داشته باشد.

6.     شرایط پذیرش دانشکده صدا و سیما ـ قم مواردی است که در زیر آمده است، بدیهی است دارا نبودن هر کدام از شرایط حتی در صورت حضور در مصاحبه و کسب نمره علمی، قبولی آنها کان لم یکن تلقی خواهد شد.

شرایط عمومی:

1.       اعتقاد و التزام عملی به نظام مقدس جمهوری اسلامی

2.       تابعیت جمهوری اسلامی ایران

3. حداکثر سن 30 سال تمام.(متولدین1/10/ 1365 به بعد،  خدمت سربازی به این مدت افزوده می گردد.) کارمندان رسمی سازمان صداو سیما زمان مراجعه برای مصاحبه حتماً تصویر حکم کارگزینی به همراه داشته باشند.

4. داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت تحصیلی و « نداشتن غیبت از نظر نظام وظیفه»

شرایط اختصاصی:

1.     داشتن مدرک تحصیلی سطح 2 حوزه علمیه(اتمام پایه 9)

2.     سلامت کامل جسمی و روانی به تائید مرکز بهداشت سازمان صدا وسیما

3.     موفقیت در گزینش عقیدتی و علمی منطبق با سیاست­های سازمان صداو سیما

4.     پذیرفته شدگان نهایی دوره روزانه، نباید در استخدام رسمی، پیمانی، قراردادی و .... هیچ ارگان، نهاد یا اداره دیگری باشند و از قبل نیز تعهد خدمت نداشته باشند.

5.     هیچگونه امکان تامین خوابگاه و اسکان موقت در دانشکده برای پذیرفته شدگان نهایی وجود ندارد.

6.     همه داوطلبان پذیرفته شده باید تمامی واحدهای پیشنیاز اعلامی از سوی دانشکده را بگذرانند.

7.     پذیرفته شدگان نهایی باید آمادگی حضور تمام وقت در طول دوره تحصیل در دانشکده را داشته باشند.

8.     عدم مراجعه در تاریخ­های مقرر به منزله انصراف تلقی خواهد شد و به مراجعات بعد از آن ترتیب اثر داده نخواهد شد.

داوطلبان می بایست جهت انجام مراحل مصاحبه برابر جدول زمانبندی و با در دست داشتن مدارک مشروحه ذیل به آدرس قم : بلوار امین – دانشکده صدا و سیماـ قم مراجعه نمایند.

مدارک مورد نیاز:

1-     اصل و تصویر تمام صفحات شناسنامه

2-     اصل و تصویر کارت ملی

3-     1قطعه عکس 4*3 پشت نویسی شده ( کپی قابل قبول نیست)

4-     اصل و تصویر مدرک تحصیلی سطح دو حوزوی

5-     اصل و تصویر کارت پایان خدمت و یا مدرکی که روشن کننده وضعیت نظام وظیفه داوطلب باشد.

6-     داوطلبان در رشته های کارشناسی ارشد هنرهای رسانه ای و علوم ارتباطات اجتماعی آثار پژوهشی و یا نمونه کارهای تولید شده خود را همراه داشته باشند.

معاونت آموزش و پژوهش دانشکده صدا و سیما ـ قم

جدول زمان بندی مصاحبه پذیرفته شدگان مرحله اول  تولید سیما