کد خبر : 192671
تاریخ انتشار : 14 مهر 1395 15:16

نشست صمیمی مسئولین، اساتید و دانشجویان دانشکده صدا و سیما

نشست صمیمی به مناسبت افتتاحیه سال تحصیلی جدید دانشکده دین و رسانه قم برگزار شد.

دکتر گودرزی رئیس دانشکده صدا و سیما ـ قم  در نشست صمیمی صبح 14 مهر ماه که بمناسبت آغاز سال تحصیلی در جمع استادان، مسئولین و دانشجویان در سالن آمفی تئاتر دانشکده برگزار شد حرکت به سمت تخصصی شدن بیشتر، تقویت بعد آموزشی، مهارت افزایی و ایجاد نظم آموزشی را از مهمترین رویکردهای دانشکده دین و رسانه قم اعلام کرد.

وی دانشکده دین و رسانه را یکی از مراکز مهم تربیت و تأمین نیروی انسانی متخصص و متعهد در حوزه هنر و رسانه دینی دانست و گفت: همه باید برای تقویت این جایگاه تلاش کنیم رئیس دانشکده با اشاره به ساختار سازی و نقش و جایگاه آن گفت در مباحث مدیریتی برنامه ، ساختار و نیروی انسانی را سه رکن شکل گیری یک مجموعه دانست. که هر سه رکن یاد شده به نحو مطلوب در دانشکده دین و رسانه ظهور و بروز عینی دارند.

دکتر گودرزی در ادامه تأکید کرد دانشکده با اصلاح فرایند جذب دانشجو و اصلاح بازنگری سرفصلها، دروس متناسب با هدف سازمان و تولید دانش بومی متناسب با نیاز سازمان با تراز و رویکرد جمهوری  اسلامی و مهارت افزایی در تربیت دانشجویان تلاش خواهد کرد.

در آیین آغاز سال تحصیلی جدید همچنین دکتر آذربخش معاون آموزش و پژوهش و دکتر متقی زاده مدیر فرهنگی دانشجویی ضمن ارائه گزارش از واحدهای مربوطه دانشجویان را به رعایت مقررات آموزشی و نظم و ضوابط کارهای آموزشی و پژوهشی در فرآیند تحصیل فرا خواندند تا در انجام امور پایان نامه و فارغ التحصیلی به مشکل برنخورند.

در پایان مراسم با اهدای لوح تقدیر از برگزیدگان برتر دانشجویی تقدیر بعمل آمد.

ثبت شده توسط : مدیر سایت