Delicious facebook RSS ارسال به دوستان ذخیره خروجی XML خروجی PDF
تاریخ انتشار : 4 بهمن 1396 15:57

ادامه طرح آشنا سازی طلاب با دانشکده دین و رسانه در اصفهان

برگزاری طرح آشناسازی طلاب حوزه های علمیه با دانشکده دین و رسانه دراصفهان

طرح آشناسازی طلاب حوزه های علمیه با دانشکده دین و رسانه در اصفهان و با حضور کارشناسان دانشکده دین و رسانه و طلاب بالاتر از سطح (2) برگزار شد.

در آستانه ثبت نام آزمون اختصاصی دانشکده صدا و سیما  قم (دین و رسانه) و به منظور آشنایی، طلاب و فارغ التحصیلان سطح دو حوزه های علمیه اصفهان با این دانشکده، نشست­هایی با حضور کارشناسان دانشکده دین و رسانه و طلاب بالاتر از سطح (2) اصفهان سوم بهمن ماه در محل سالن جلسات مدیریت حوزه های علمیه اصفهان و سالن اجتماعات مدرسه علمیه امام سجاد (ع)  برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه، در یکی از این نشست­ها حجت الاسلام دکتر میرخندان مدیر گروه هنرهای رسانه ای دانشکده دین و رسانه با اشاره به اینکه حوزه های علمیه باید با نگرشی جدید به عرصه رسانه ها ورود کند ،گفت رسانه در عصر حاضر برهمه جوانب و
عرصه­های زندگی انسان تاثیرگذار است
.

وی افزود نخبگان جامعه باید با توجه به اهمیت فعالیت رسانه ها در جوامع امروزی افراد جامعه را نسبت به استفاده از رسانه ها آگاه کنند تا خانواده ها  و مصرف کنندگان انواع رسانه ها بتوانند به طور صحیح از امکانات رسانه ایی بهره گیری کنند.

وی همچنین با اشاره به ورود فضلای حوزه های علمیه به تأسیس و فعالیت در شبکه های ماهواره ایی گفت: میزان آگاهی مردم ایران درخصوص استفاده از رسانه های جدید بسیار کمتر از حد مورد نیاز است و این به معنی آن است که افراد جامعه و خانواده ها در اینکه از چه نوع تولیدات و محتواهای رسانه­ای استفاده کنند، آگاهی لازم را ندارند که این موضوع وظیفه روحانیون جامعه را سنگین تر می­کند.

همچنین نشست دیگری با حضور دکتر رجایی فر از کارشناسان دانشکده دین و رسانه در مدرسه علمیه امام عصر(عج)  اصفهان باموضوع  لزوم بهره گیری ازفرصتهای رسانه ای درعصر حاضر برگزار شد.

دراین نشست ایشان با اشاره به ظرفیت بالای رسانه ها در ابلاغ پیام گفت اگر از رسانه به عنوان فرصت به درستی استفاده نشود به تهدید تبدیل خواهد شد و بخشی از این وظیفه خطیر، متوجه طلاب و فضلای علوم دینی است.

گفتنی است ثبت نام آزمون اختصاصی دانشکده صدا و سیما ـ قم (دین و رسانه) ویژه برادران فارغ التحصیل سطح دو حوزه های علمیه، از 1 تا 15 بهمن 96 از طریق سایت دانشکده به آدرس qomirib.ac.ir انجام خواهد شد و آزمون نیز اوایل سال آینده برگزار می شود.

ثبت شده توسط : سایت

تصویر امنیتی :