تاریخ انتشار : 17 بهمن 1391 11:35

22 بهمن

ثبت نام دانشگاهيان براي سفر به هند، مالزی، چین و لبنان تا 22 بهمن

امور رفاهی دانشکده با هماهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم اقدام معرفی و حمایت ار اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان (متاهل) دانشکده برای ثبت نام دانشگاهيان براي سفر های خارجی به هند، مالزی، چین و لبنان تا 22 بهمن می نماید.

امور رفاهی دانشکده با هماهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم اقدام معرفی و حمایت ار اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان (متاهل) دانشکده برای ثبت نام دانشگاهيان براي سفرهای خارجی به هند، مالزی، چین و لبنان تا 22 بهمن می نماید.

استادان و کارکنان دانشکده تا 21 بهمن ماه فرصت دارند درخواست خود برای شرکت در برنامه سفرهای خارجی که توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برنامه ریزی شده است را از طریق سایت www.alrahil.ir اعلام کنند.

بر اساس برنامه معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ، اعزام دانشگاهیان براي سفرهای خارجی به هند، مالزی، چین و لبنان از بهمن ماه 91 تا خرداد ماه 92 بر اساس اولویت انتخابی و قرعه کشی خواهد بود.

توضیح:

-  این سفر با هدف آشنایی با کشور مالزی، تاریخ،فرهنگ وسنن، سیستم آموزشی دانشگاهی، جایگاه این کشورها در بین کشورهای اسلامی و آشنایی با نحوه گسترش و رشد این کشورها و شناخت نقاط قوت و ضعف آن برگزار می گردد.

-  تلاش ستاد در جهت تهيه بليط دانشگاهيان و خانواده محترمشان، با پايين ترين نرخ بليط چارتري موجود و بهترين شركت هاي هواپيمايي است.

-  فقط اقوام درجه یک شخص دانشگاهی(همسر، فرزند، پدر، مادر خود یا همسر، برادر، خواهر) یا شخص دانشگاهی دیگر می توانند بعنوان همراه در گروه ثبت نامی ایشان باشند.

دانشکده از لیست کلی دانشجویان پس از ثبت نام اولیه در سایت الرحیل حمایت خواهد کرد.

ثبت شده توسط : م.ر فرزین

تصویر امنیتی :