کد خبر : 20483
تاریخ انتشار : 29 آذر 1391 11:45

نشست مدیران دانشکده با حضور دکتر غلامرضایی به مناسبت هفته پژوهش

به مناسبت هفته پژوهش نشستی با حضور رئیس و مدیران دانشکده صدا و سیما قم و دکتر غلامرضایی معاون آموزش و پژوهش سازمان صدا وسیما در دانشکده صدا و سیما قم برگزار شد.

به مناشبت هفته پژوهش نشستی با حضور رئیس و مدیران دانشکده صدا و سیما قم و دکتر غلامرضایی معاون آموزش و پژوهش سازمان صدا وسیما در دانشکده صدا و سیما قم برگزار شد.

در این نشست که صبح چهار شنبه مورخ 91/9/29 در سالن جلسات دانشکده صدا و سیما قم برگزار شد. دکتر غلامرضایی با اشاره به این که پژوهش از اهمیت خاص در علوم رسانه برخوردار است افزود، پژوهش رسانه ای باید دارای عمق و متناسب با نیاز های سازمان باشد و نباید کارهای پژوهش مقلدانه باشد.

معاون آموزش و پژوهش سازمان صدا و سیما به بومی سازی علوم رسانه اشاره کرد و افزود رشته های موجود در دانشکده از دروسی برخوردار است که چندان با فرهنگ دینی و ملی ما سازگاری ندارد و خاطر نشان کرد کارهای اولیه درخصوص بازنگری سرفصل های آموزشی متناسب با ساختار های بومی انجام گرفته و خواستار تکمیل آنان توسط پژوهش های عمیق و متناسب با فرهنگ و دینی شد.

دکتر غلامرضایی تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص و مسلط به حوزه دینی و رسانه ای را یکی از رسالت های مهم دانشکده صدا و سیما قم دانست و افزود دانشکده قم باید به جایگاه ویژه و مهمی که دارد در زمینه تحول دروس و تامین محتوای طرح تحول در علوم انسانی جدیت و تلاش بیشتری نشان دهد تا به رسالت دینی و رسانه ای خود برسد و افزود نظام آموزشی و رسانه ای باید جهت و محتوا را در راس کارها مشخص کرده و قرار دهد تا تولیدات و آثار ما متناسب با فرهنگ، بومی و دینی شود.

وی با بیان اینکه دانشکده صدا و سیما تهران به دانشگاه ارتقا پیدا کرد و با توجه به افزایش گروه ها دانشکده صدا و سیما تاکید کرد: باید تلاش شود نیازهای دانشکده در مورد هیات علمی تامین شده تا افراد متناسب و متعهد جذب شوند.

و همچنین وی با توجه به اهمیت پژوهش تاکید کرد کارهای پژوهش باید بومی سازی شده و باید فرهنگ و محتوای دینی داشته باشد. و افزود تلاش و کوشش پژوهشگران باید این باشد که آثار تولیدی مطابق فرهنگ، بومی و دینی باشد.

دکتر غلامرضایی با اشاره به ارتقاء دانشکده صدا و سیما تهران به دانشگاه گفت: دانشکده فلسفه رسانه به صورت گروه آموزشی به دانشکده قم منتقل خواهد شد. وی افزود رشته فلسفه رسانه بنیاد اصلی دانشکده است و خاطرنشان کرد تولید علم و نیروی انسانی در این راستا باید باشد.

در پایان جلسه حجت الاسلام و المسلمین مروی مسئول دفتر مقام معظم رهبری در قم و دکتر  علی اصغر غلامرضایی ار نمایشگاه آثار پژوهشی دانشکده بازدید کرده و از کتاب "ادبیات تطبیقی در ایران" تالیف دکتر عزتی پرور رو نمایی شد.

برای نمایش گزارش تصویری اینجا این نشست کلیک نمایید.

معاونت پژوهش دانشکده

اطلاعات پایان نامه ها