کد خبر : 19002
تاریخ انتشار : 16 آذر 1391 10:58

16 آذرماه

رقابت 400 طلبه در آزمون اختصاصی دانشکده صدا و سیما قم

رقابت بیش از 400 طلبه همزمان با 16 آذرماه روز دانشجو از ساعاتی قبل در دانشکده صدا و سیما قم در سومین آزمون اختصاصی آغاز شده و هم اکنون در حال برگزاری است.

رقابت 400 طلبه در آزمون اختصاصی دانشکده صدا و سیما قم همزمان با 16 آذرماه روز دانشجو از ساعاتی قبل آغاز شده و هم اکنون در حال برگزاری است.

دراین آزمون که سومین آزمون اختصاصی دانشکده صدا و سیما قم است، طلاب سطح دو حوزه های علمیه در چهار رشته " تولید سیما "، "علوم ارتباطات اجتماعی"، " ادبیات نمایشی فیلمنامه نویسی" و " دین و رسانه"به رقابت می پردازند.

این آزمون با حضور نماینده رسمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در فضاهای آموزشی طبقات همکف، اول و دوم آموزشی، سالن آمفی تاتر و کلاس های 205 تا 207 و 303 تا 307 دانشکده در حال برگزاری است.

این آزمون اولین آزمون کارشناسی ارشد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در رشته دین و رسانه است که با مجوز رسمی در دانشکده صدا و سیما قم  برگزار می گردد.

در رشته ادبیات نمایشی" با گرایش فیلم نامه نویسی" برای پنجمین سال متوالی دانشکده دانشکده صدا و سیما قم پذیرش دانشجو از بین خواهران طلبه دارد که در آزمون امسال 79 خواهر متقاضی حضور دارند.

گفتنی است از بین متقاضیان شرکت کننده در آزمون دو برابر ظرفیت پذیرش دانشکده به مصاحبه دعوت خواهند شد و در صورت احراز صلاحیت علمی حدود 50 نفر پذیرش نهایی خواهند شد. نتایج اولیه این آزمون جهت دعوت به مصاحبه هفته دوم دی ماه صرفا از طریق پایگاه رسمی دانشکده صدا و سیما قم به آدرس www.qiu.ir اعلام خواهد شد.

مشاهده گزارش تصویری آزمون اختصاصی

ثبت شده توسط : م.ر فرزین